Om mig

Jeg er uddannet Organisk Psykoterapeut, fra Gershøj Instituttet.

Specialet, på den Psykoterapeutiske uddannelse, som jeg har gennemgået, omhandlede teori og personlige erkendelser, indenfor et specifikt udvalgt område. Mit omhandlede menneskets dybeste frygt, vores frygt for døden. Hvis vi går dybt nok ind i de ting, som vi frygter i vores liv, vil vi opdage og være nødt til at erkende, at al frygt udspringer af vores frygt for døden. Når den erkendelse, er forstået og følt i kroppen, åbner ægte frihed sig.

Indenfor Buddhismen kaldes det, at dø bevidst, og det menes, at vi ikke kan leve livet fuldt ud, før vi er gået igennem den bevidste død. Jeg er ikke fortaler for Buddhisme, eller nogen anden religion. Jeg mener, ligesom Hans Hellighed Dalai Lama, at Kærlighed og medfølelse, er den inderste kerne i alle religioner, og i alle mennesker. Det faldt mig dog naturligt at undersøge lidt om Buddhismen, gennem processen omkring mit speciale, hvor jeg nåede til nogle dybder i mig selv, som naturligt åbnede min vej og interesse for meditationens gavnlige effekt.

Emnet var vigtigt for mig, idet at jeg har levet med panikangst og dens begrænsninger gennem hele mit liv, og søgte at forstå hvorfor, og ikke mindst hvordan jeg kunne komme til at leve et liv, uden panikangst, i frihed og uden begrænsninger.

Jeg ønsker at videregive den viden, som jeg har tilegnet mig gennem mit liv.

Jeg ønsker, at videregive den indsigt, som jeg personligt har erfaret, ved at arbejde intenst med mig selv. Jeg ønsker at støtte og vejlede andre, i at gendanne deres forbindelse mellem sjæl, sind og krop. Jeg mener, at denne forbindelse er afgørende for, om vi kan opnå en følelse af fred og harmoni.

Jeg har altid været interesseret i menneskers trivsel og udviklingsmuligheder, jeg nyder at arbejde i et kontaktfyldt felt, og være medspiller og vidne til de forandringer, som kan udspille sig, når mennesker føler sig trygge, set og hørt.